کورین یا مارمونایت

صفحه کابینت کورین بزنم یا مارمونایت؟

مارمونایت یا کورین برای رویه کابینت کدام بهتر است؟ کدام ماده ویژگی های بیشتر و بهتری دارد؟ احتمالاً متوجه شده اید که موضوع بحث امروز ما مقایسه کورین و مارمونایت است. می خواهیم این دو ماده را به طور کامل بررسی کنیم و در نهایت متوجه شویم که کدام ماده مناسب تر است. در این مقاله می توانیم موضوعات مختلفی را مورد بحث قرار دهیم، به عنوان مثال یکی از موضوعات مهمی که می توانید در مورد آن بحث کرد مقاومت این مواد است. بخش مهمی از مقاله را به این موضوع اختصاص داده ایم. بحث های دیگری نیز وجود دارد ، مثلا اینکه کدام متریال از نظر طرح و نقش تنوع بیشتری دارد یا از نظر قیمت این متریال ها کدام یک برای ما مناسب تر است؟ در این مقاله همه این سوالات و موضوعات را بیشتر توضیح خواهیم داد. ابتدا توضیح مختصری در مورد هر یک از این مطالب برای شما می نویسیم.

تفاوت های بین کورین و مارمونایت:

• دیگر تفاوت اساسی مارمونایت با دیگر متریال ها این است که مارمونایت دارای ضخامت 3 میل است. دیگر متریال ها این ضخامت را ندارند. بگونه ای که ضخامت 12 میل برای صفحه کابینت و کانتر پذیرش و ضخامت 3 میل برای بین کابینی استفاده می شود.
• یکی از تفاوت های بین کورین و مارمونایت همین مورد است. هیچکدام از صفحات کورین ایرانی و خارجی موجود در بازار در این ضخامت (3 میل) تولید نشده اند و این یک مزیت رقابتی برای مارمونایت محسوب می شود
• جدای از ضخامتی که دارد، مارمونایت در 3 اندازه مختلف تولید می شود. مارمونایت در عرض های 76 و 100 و 130 تولید می شود در صورتی که کورین(ایرانی و خارجی) تنها حاوی یک اندازه یعنی عرض 76 می باشد.
• یکی دیگر از تفاوت های بین مارمونایت و کورین این است که تمامی کد رنگ های مارمونایت دارای رگه هستند و کد رنگ های کورین نیز بدون رگه و دارای دانه های رنگی یا سیاه و سفید هستند. مارمونایت با وجود رگه هایی که بر روی سطح خودش دارد، حس لمس یک قطعه سنگ طبیعی را به شما می دهد، با اینکه متریالی مصنوعی است.
• از طرفی مارمونایت قابلیت ساب و پولیش خوری ندارد، یعنی مراحل اجرای آن برای مجری بسیار راحت تر است. در متریال مارمونایت هر کد رنگی چسب مخصوص و همرنگ خودش را دارد و این یک مزیت خوب است زیرا درز های ایجاد شده پس از اجرا را می توان به راحتی توسط چسب های همرنگ صفحه پر کرد.
  • یکی دیگر از تفاوت های اساسی مارمونایت با مواد دیگر این است که ضخامت مارمونایت 3 میل است. مواد دیگر این ضخامت را ندارند. به گونه ای که ضخامت 12 میل برای کابینت و کانتر پذیرایی و ضخامت 3 میل برای دیوارپوش و دیوار بین کابینت استفاده می شود.
  • یکی از تفاوت های کورین و مارمونایت در این است. هیچ یک از ورق های کورین ایرانی و خارجی موجود در بازار با این ضخامت (3 میل) تولید نشده است و این یک مزیت رقابتی برای مارمونایت محسوب می شود.
  • مارمونایت جدا از ضخامت در 3 سایز مختلف تولید می شود. مارمونایت در عرض های 76، 100 و 130 تولید می شود در حالی که کورین (ایرانی و خارجی) تنها دارای یک سایز یعنی عرض 76 می باشد.
  • تفاوت دیگر مارمونایت و کورین این است که همه کدهای رنگ مارمونایت دارای رگه هستند و کدهای رنگ کورینی بدون رگه و دارای دانه های رنگی یا سیاه و سفید هستند. مارمونایت با وجود رگه هایی که روی سطحش وجود دارد، با وجود اینکه یک ماده مصنوعی است، حس یک سنگ طبیعی را به شما می دهد.
  • از طرفی مارمونایت قابلیت ساب و پولیش را ندارد که مراحل اجرای آن برای مجری بسیار راحت تر است. در متریال مارمونایت هر کد رنگی چسب همرنگ خود را دارد و این مزیت خوبی است زیرا درزهای ایجاد شده پس از اجرا را می توان به راحتی با چسب های همرنگ صفحه پر کرد.
  • خب شاید اولین سوال شما در مورد این ماده ابعاد و ضخامت آن باشد. مارمونایت در دو ضخامت تولید می شود اما ابعاد متفاوتی دارد که ضخامت های آن 2 و 12 میلی متر است و هر کدام از این ضخامت ها مصارف خاص خود را دارند مثلا 12 میلی متر بیشتر برای رویه کابینت و میز استفاده می شود اما 2 میلی متر برای پوشش دیوار و بین کابینت ها استفاده می شود. ابعاد مارمونایت ها به این صورت است: 300*100 سانتی متر، 76*368، 320*130 لازم به ذکر است که ابعاد 368*76 برای ضخامت 2 میلی متر و دو بعد دیگر دارای ضخامت 12 می باشد.

مارمونایت از چه چیزی ساخته شده است؟
موضوع بعدی که می توان به آن اشاره کرد ترکیباتی است که در ساخت مارمونایت استفاده می شود. به طور کلی مارمونایت ترکیبی از کورین و کوارتز با سطح چاپ شده از سنگ طبیعی است. هسته مارمونایت از 11 میلی متر کورین ساخته شده است که روی آن چاپ کوارتز 1 میلی متر و سنگ طبیعی است. این موارد توضیحات مختصری در مورد Marmonite بود، حالا می توانیم بحث مقایسه را شروع کنیم.

  • مارمونایت یا کورین در برابر گرما؟
مقاوم بودن در برابر حرارت یکی از عوامل اصلی خرید هر متریال صفحه کابینت است. در مورد مقاومت این دو پنل کابینت باید به نکاتی اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که این مشکل قابل حل و تعمیر کورین است اما در کل این یکی از مشکلات بزرگ صفحه کابینت کورین است. در مارمونایت ما با این مشکل مواجه نیستیم، ممکن است از شما بپرسند، مارمونایت نیز در ترکیب خود کورین 11 میلی متری دارد، چرا مارمونایت مقاوم است، باید بگوییم که یک لایه کوارتز 1 میلی متری روی مارمونایت وجود دارد، این لایه کوارتز باعث مقاومت شده است. لایه ای از مقاومت در برابر حرارت و این امتیاز بسیار خوبی برای مارمونایت محسوب می شود. در مقایسه اول برای اینکه بفهمیم کدام سطح کابینت بهتر است متوجه شدیم که مارمونایت مناسب تر است. در قسمت های بعدی به سایر عوامل برای مقایسه این دو ماده می پردازیم.
  • مارمونایت یا کورین در برابر ضربه و خراش؟
یکی از مهم ترین مسائلی که همیشه برای رویه کابینت وجود داشته، مقاومت آن در برابر ضربه و خط و خش است. این یکی از مواردی است که ذهن هر مصرف کننده ای را درگیر می کند. تقریبا مواد کمی هستند که این مشکل را نداشته باشند. لازم به ذکر است که موادی وجود دارند که این مورد در آنها کمتر به چشم می آید. خب در مورد کورین و مارمونایت اگر بخواهیم این موضوع را بررسی کنیم باید بگوییم که این مواد هم این مشکل را دارند اما مارمونایت مقاومت بسیار بالاتری نسبت به کورین دارد و در این مورد مارمونایت خیلی بهتر است. . کورین در برابر خراش مقاومت بسیار کمتری دارد و به راحتی خراشیده می شود. می توان گفت وجود 1 میل کوارتز روی مارمونایت دلیل این مقاومت بالاتر است و به طور کلی می توان گفت که داشتن 1 میل کوارتز در بسیاری از موارد باعث برتری مارمونایت شده است.
  • کدام یک از صفحه های کابینت در برابر لکه مقاوم تر است؟
یکی دیگر از دغدغه هایی که ذهن مصرف کنندگان را هنگام خرید صفحات کابینت به خود مشغول می کند، باقی ماندن لکه های مواد غذایی بر روی آن ها است. باقی ماندن لکه های مواد اولیه ی آشپزی مثل زردچوبه، زیبایی سطح کابینت را از بین میبرد. شرکت های تولید کننده کورین نیز سعی کرده اند محصولی تولید کنند که لکه های غذایی را به خود جذب نکند تا حدودی موفق بوده اند اما در کل لکه همچنان می تواند برای این ماده مشکل ساز باشد، اگر لکه برای دقایق زیادی روی کورین باشد. تمیز کردن سخت است و قطعا میتواند به داخل آن نفوذ کند، اما باز هم می توانید با سمباده زدن این مشکل را حل کنید. در مورد مارمونایت باید بگوییم که مقاومت لکه پذیری بهتری نسبت به کورین دارد و در این مورد بهتر از کورین است.

نتیجه می گیریم:

درنتیجه متوجه می شویم متریال مارمونایت از لحاظ کیفیت، مقاومت، تنوع رنگ و رگه، تنوع سایز خیلی بهتر و مطرح تر از کورین است. به خصوص کورین های ایرانی.

دیدگاه تان را بنویسید

مقاله ها

صفحه کابینت SPL چیست؟

صفحه کابینت SPL اروپایی | مشخصات و وِیژگی های آن صفحه کابینت SPL، یکی از محصولات جدید و بسیار مدرن جهت استفاده در دکوراسیون داخلی است

ادامه مطلب »

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیازدهی 0 / 5. 0